Frikvarteret

Frikvarteret - leg og læring  Gratis for igangværende kursister og 50% rabat til tidligere kursister

Andre: Ring eller skriv til mig inden du kommer 1. gang. 1. gang er gratis, hvis du samtidig køber et klippekort til 6 gange. Derefter kan du bare komme de dage som passer ind i din kalender. 3-turskort og enkelttur kan også købes


Tilbud til jer som gerne vil give hunden de vigtige socialiserings-kompetencer og selv gerne vil vide mere om hundens sprog og håndtering af socialiseringen. Der socialiseres kun en gruppe ad gangen og du kan som hundeejer spørge ind til alt mellem himmel og jord, under socialiseringen.


Følg med på FacebookLegen foregår over 20-25 minutters intervaller inkl. Fri og Indkald.


Pris:

Gratis for igangværende kursister

250,- kr for 6 gange

135,- kr for 3 gange
50,- kr pr gang 

50% for tidligere kursister
Nogle hunde kan socialisere på flere hold efter aftale. Nogle hunde kan klare mere end 20 minutter. Jeg forbeholder mig retten til at vurdere dette, når I kommer til socialisering. Helt små hvalpe skal helst ikke lege for længe ad gangen. 

 

Der kan være hunde, som jeg bliver nød til at udelukke af socialiseringen. Ring evt og hør, hvis du er usikker på om din hund hører i denne kategori


! Vær med på Facebook - Så ved jeg, om du kan komme !

 

NB: Det er ikke alle hunde,som kan socialiseres sammen og jeg sætter ikke alle hunde sammen for enhver pris. Har du en hund med aggressiv adfærd, har jeg ikke mulighed for at have den med i frikvarteret, men jeg hjælper den gerne på anden vis.