Frikvarteret

Frikvarteret - leg og læring  

Gratis for igangværende kursister og 50% rabat til tidligere kursister


Tilbud til jer som gerne vil give hunden de vigtige socialiserings-kompetencer og selv gerne vil vide mere om hundens sprog og håndtering af socialiseringen. Der socialiseres kun en gruppe ad gangen og du kan som hundeejer spørge ind til alt mellem himmel og jord, under socialiseringen.


Hver 2. onsdag

kl 16.00: Store racer over 7 mdr. + 12 kg voksenvægt. 

kl.16.30: Hvalpe - Store racer under 7 mdr.

kl.17.00: Hvalpe - Små racer under 7 mdr. og små venlige hunde under 12 kg voksenvægt.

kl.17.30: Reserveret til hunde med socialiseringsproblematikker

Check kalenderen for datoer


Legen foregår over 25 minutters intervaller inkl. Fri og Indkald.


Pris:

Gratis 6 gange for igangværende kursister (kursister får et klippekort)

Pr. gang: 50 kr pr

6 gange : 230 kr. 

Tidligere kursister får 50% rabat


Vigtigt: Ring eller skriv til mig inden du kommer 1. gang. Eller tilmeld dig her, så jeg har oplysningerne på jer inden I kommer. Skriv i det sidste felt i tilmeldingen, hvornår du kan komme 1. gang, som er gratis, hvis du samtidig køber et klippekort til 6 gange. Derefter kan du bare komme de onsdage som passer ind i din kalender.


Nogle hunde kan socialisere på flere hold efter aftale. Nogle hunde kan klare mere end 25 minutter. Jeg forbeholder mig retten til at vurdere dette, når I kommer til socialisering. Helt små hvalpe skal helst ikke lege for længe ad gangen. 

 

Der kan være hunde, som jeg bliver nød til at udelukke af socialiseringen. Ring evt og hør, hvis du er usikker på om din hund hører i denne kategori

 

NB: Det er ikke alle hunde,som kan socialiseres sammen og jeg sætter ikke alle hunde sammen for enhver pris. Har du en hund med aggressiv adfærd, har jeg ikke mulighed for at have den med i frikvarteret, men jeg hjælper den gerne på anden vis.

Enghave & Hund      Hovvejen 10      7323 Givskud      Tlf: 51 21 10 71      Mail: kontakt@enghaveoghund.dk      CVR 33338678