Essential Food

Essential Foods

Essential Food er et danskejet firma, som har udviklet et fantastisk foder til hunde og katte efter BOF-princippet (Behavioural Optimizing Food). Kort og godt betyder det, at foderet er baseret på friske råvarer, som kød, urter, bær, grønsager, frugt og ledstabiliserende mineraler som Glucosamin, MSM og Kondroitin.


Foderet er fri af alt hvad der hedder stivelse, som ris og majs. Stivelse gør blodsukkeret ustabilt og giver sult (præcis som en burger med pommesfrites fra MC Donalds). Hos hunde kan ustabilt blodsukker give adfærdsproblemer.


Jeg har valgt at blive forhandler af foderet, så mine kursister kan få tilbudt det bedste til deres hund. Alle kursister modtager undervisning i at kunne gennemskue foderjunglen derude. I udgangspunktet er jeg ligeglad med hvad man fodre med, men vigtigt for mig at gøre kursisterne bevidste om deres fodervalg. Der er mange gode produkter på markedet, men 10 gange så mange dårlige. I undervisningen får kursisterne helt sikkert en øjenåbner! Jeg har uddannelse i at rådgive dig i ERNÆRING generelt fra Center for Hundeadfærd i Kolding, og specifikt fra Essentials.


Produkterne kan forhandles hos mig på Hovvejen 10.


Klik på Essentials link øverst og se hvad de tilbyder. 


Jeg har altid minimum 10 % rabat på foder til kursister ifht. Essentials priser, uanset mængde. Øvrige interesserede kan også købe hos mig, til Essentials vejledende priser, dog med mængderabatter.


FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE


Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtende, hvis du vil høre mere, på tlf. 51 21 10 71

Bestil

dine produkter på forhånd

Jeg har været certificeret forhandler siden Februar 2018

Contour 12,5 kg - Hunde med tendens til overvægt. Essentials pris: 559,00 kr. Kursistpris: 500,- kr
Estate 12,5 kg - Til hunde med tendens til Allergi. Essentials pris: 559,00 kr. Kursistpris: 500,- kr
Nautical 12,5 kg - Til hunde med manglende spiselyst. Essentials pris: 559,00 kr. Kursistpris: 500,- kr