Træning

Træningshold  Priser  Træningstider & Tilmelding


Træning skal give mening


Det vigtigste for mig er, at du og din hund lærer sammen og syntes det er sjovt. Der er ingen grænser for hvad vi kan lave af sjove og skægge øvelser, men primært handler det om at styrke relationen mellem du og din hund. Redskaberne du får hos mig, er med til at nedsætte risikoen for, at hunden fremtidig begår fejl!


Jeg træner jer i nogle helt basale grundteknikker, hvor vi langsomt øger sværhedsgraderne. Din hunds niveau er mit udgangspunkt og vi tager den hvor den er i udvikling og humør. Dvs. vi bygger hunden op med tillid og arbejdsvilje....altså helt uden tvang. I lærer at arbejde med hunden, så både selvtillid og bevægeapparatet styrkes. Læs mere under Træning - Holdbeskrivelser og se hvad der arbejdes med

 


Socialisering styrker hundens selvværd


Hos Enghave og Hund prioriterer jeg socialiseringen af hundene højt. At hunde lærer andre størrelser, farver, køn, ansigtsudtryk, dialekter o.s.v. at kende, mener jeg er vigtig for hundens eget selvbillede og fremtidige møder med andre hunde. Vi starter typisk vores træning med 3-5 min. socialisering. Socialiseringen i den 2HA store indhegning og i et 2500M2 indhegnet område som vi kalder HUNDE ØEN. I vil dog måske komme til at opleve at jeg nogle gange vurderer, at socialiseringen den dag ikke er mulig. Eller at enkelte hunde ikke kan deltager i socialiseringen. Dette kan der være mange grunde til: Udviklingsfaser, raceforskelle, aggressioner, hormoner, løbetider, smerter, angst o.s.v.

 

Under socialiseringen vil jeg give jer en masse redskaber til at give den enkelte hund en god oplevelse. Hvis du som hundeejer er utryg ved socialiseringen, er det vigtigt du siger dette. Det er til enhver tid dit valg om din hund skal være med og jeg tager rigtig gerne en snak om din utryghed.

 

Hunden prioriteres

Hunden/hvalpen kommer hver gang i første række. Der vil blive taget udgangspunkt i dens motivation, samt stress- og indlæringsgrad den pågældende træningsdag. Hundeejerens eget præstationsbehov respekteres, men kommer altid i 2. række.