Mere Info

Mere Info

 

Adfærdsbehandling


Alder

Din hvalp kan starte på Babyholdet, Preeschool eller hvalpehold ca. 5 dage efter dens ankomst til dit hjem. Jo tidligere du får råd og redskaber, jo bedre. Dog skal hvalpen lige lande og få ro på i hjemmet. Giv den en lille uge med helt ro på. Ring gerne og få rådgivning.

Og det er aldrig for sent at starte op. Gamle hunde har godt af træningen og vi tager hensyn til eventuelle skavanker.

 

Ankomst:

 • Parkering skal være bagved eller på pladsen ved rundbuehallen. Er der ingen pladser at finde, er I velkomne til at parkere i vores gård.
 • Hunden skal ALTID føres i snor
 • Hundepøller skal altid samles op og lægges i en skraldespand
 • Hold afstand til andres hunde. Vi anbefaler IKKE at man lader hundene hilse i snor. Forklaring får I på træningspladsen.

 

Antal deltagere

Hvalpeholdene består max. af 6 (7) hunde pr. Instruktør på hvalpe- og Begynderholdene, så alle får optimal individuel instruktion. På senere hold, kan der være op til max 8, alt efter holdets sammensætning og niveau.

 

Betalingsbetingelser 

Den bookede plads på holdet er først reserveret til dig, når beløbet er indbetalt. Betaling senest 8 dage inden 1. træningsgang enten via:

 

 • Kontant når du ankommer første gang
 • Bankoverførsel til Jyske Bank 5066 1539242
 • Mobile Pay 12587


Butikken
Butikken er åben i pauserne mellem træningen. Derudover kan I altid bestille Via bestillingsformularen eller en mail/SMS. Afhentning ved Butikken (ved rundbuehallen)

 

Etik på pladsen

 • PARKERING: Sørg for at parkere så alle kan være der og komme ind og ud.
 • Hold ALTID hunden i SNOR
 • Saml altid hundens PØLLER op efter den
 • BØRN er altid velkomne, men er de dit ansvar.
 • HOLD AFSTAND til andres hunde. Jeg anbefaler IKKE at man lader hundene hilse i snor
 • HOLD AFSTAND til andres hunde når du skal ind og ud fra indhegning og hundeøen!

 

Enetræning

Du søger træning af et specifikt problem, eller har bare lyst til at du og din hund får fuld opmærksomhed og koncentreret træning og teori. Enetræning består af skiftevis træning og teori, så din hund ikke bliver alt for stresset.

 

Forsikring

Hunden skal som minimum være lovpligtig ansvarsforsikret for at k2388unne deltage i træningen. Vaccinationsbevis og Forsikringspolice forevises første gang I kommer ved forlangende. (Eller der kan sendes en mail, eller sms med billede inden træningen)

 

Du blev forhindret

Er der en træningsgang du er forhindret, kan jeg ved forudgående aftale give dig mulighed for at komme en anden gang. Jeg har ikke mulighed for at kompensere økonomisk for de gange du er forhindret. Hvis det er mig der må aflyse pga sygdom, vil jeg finde en anden dag, hvor vi kan træne.


Ferielukket
Enghave & Hund holder i udgangspunktet lukket  i Januar, Påsken, Pinsen, Juli mdr. og sidste halvdel af december. 

 

Godbidder

Vi arbejder med godbidder som primær forstærkere. De må gerne være en blandet snoldepose. Kronch har nogle super gode laksebidder (næsten 100% laks), men ellers kan du skære lidt kylling ud i små bidder. Eller bage kyllingelever og hjerter i små bidder ved 80 grader i 2 timer...mums. Godbidderne bliver efterhånden færre og færre i træningen, for at opnå større sværhedsgrader og mindre afhængighed. Sekundære forstærkere som øjenkontakt, lokkelyde, afledning o.a. bruger vi også og kan indgå som primære forstærkere hvis det ønskes.

OBS. Hvalpe i tandskifte-perioden, er lettest at motivere med bløde godbidder!

 

Ikke tilladt i træningen: 

Flexline, kvælerhalsbånd, Pighalsbånd og retrieverhalsbånd- og line.

Klikker, dummies og fløjte.

Hundefører må ikke være påvirket af euforiserende stoffer

Vi forbeholder os retten til at udvise kursister, der er påvirkede af euforiserende stoffer, bruger slag, spark, tager fysisk fat i hunden, for at forsage smerte, der råber og skriger af hunden, eller vedvarende rykker hårdt i linen.


Indhegning: Pladsen består af 2 HA indhegnet område, med et mindre indhegnet område på 2000 m2. I bedes lukke led og låger efter jer.


Instruktører

Instruktør på holdene er Professionel eksaminerede hundeadfærdsinstruktører Lone Enghave (ejer af Enghave & Hund), Betina og Maja. Derudover kan der være Instruktørelever, som enten observerer, træner med egne hunde, er medhjælpere, eller instruerer. Primært lørdagsholdene.


Legeaftaler

Legeaftaler er en smadder god ide. Brug gerne de andre kursister eller spørg mig hvis du vil have hjælp til at finde en.

 

Løbetid

Tæver i løbetid er meget velkomne. Det er en super anledning til at give alle deltagere redskaber til at takle løbetider i hverdagen, både for hanhunde- og tæveejere. Tæver i løbetid er dog ekskluderet af socialiseringen og får deres eget træningsområde. Husk at informere instruktøren før, eller når du ankommer.


Osteopati klik her

 

Pris

Se Priser her.   

 

Rabatter (kun en slags rabat for træningen pr. hund)

 • Husstandsrabat ved flere hunde fra samme husstand på 25% for det billigste hold
 • Er hundeføren pensionist, gives der 10% rabat 
 • Er hunden hentet på internat, gives der 10 % rabat 
 • Minimum 10% på Essentials hundefoder for kursister (Nuværende og tidligere)

 

Sygdom

Hvis du er syg, er det rart med et afbud pr. sms. Vi har ikke mulighed for, at kompensere for en fraværsdag, med mindre andet er aftalt. Hvis vi skulle være så uheldige at blive syge, får du et afbud pr. sms og vi aftaler en ekstra træningsdag.

 

Teori

Der er 1 teoriaften på et 6 ugers forløb for det første hold du er tilmeldt (tilkøb på børneholdet). Har du misset en aften, kan du altid komme på et nyt i næste omgang. Du er velkommen til at komme flere gange, også selvom du kun har været tilmeldt et hold. Check her for datoer

 

Tilmelding

Tilmelding for nye kursister skal ske via Tilmeldingsformularen. Er du fortsætter skal du blot sende mig en mail til Tilmeld@enghaveoghund.dk eller SMS på 51 21 10 71.

 

Træningsplads

Hovvejen 10

Givskud

7323 Give

 

Træningsbanen

Træningsbanen ligger oppe bag hovedhuset. Den er nem at komme til, fra hvor du parkerer. Er det møgvejr, træner vi i Rundbuehallen. 

 

Udstyr

 • Halsbånd med lovpligtigt hundetegn (Kvæl og halvkvæl er IKKE tilladt, med mindre snoren sidder i en sele)
 • En god kropssele (ring eller skriv gerne for et råd)
 • En god line. Gerne dressurline/dobbeltline. Flexline er ikke tilladt i træningen!
 • Vand og vandskål
 • Et tæppe og/eller varm frakke til kortpelsede hunde i vådt og koldt vejr.
 • Pølleposer (Husk at samle op efter hunden. Der er spande til pøllerne til træningen)
 • Gode godbidder og meget gerne en godbidstaske, der kan sættes på om på ryggen
  • Gode godbidder kan være hundens egen morgenmad/aftensmad, hvis den er meget madglad. Ellers hav gerne en blandet snoldepose med: Denne kunne bestå af Kronch (ren fisk), kogt kylling, kyllingepølser, tørrede kyllingelever-stykker, ostestykker, grønsagstykker og brødcoutoner. Optimalt er hunden lettere sulten når I ankommer til træning

 

Vaccination

Hunden skal være vaccineret 1 gang. Vaccinationsbevis og Forsikringspolice forevises første gang I kommer. (Eller der kan sendes en mail, eller sms med billede inden træningen). Vær opmærksom på, at hvalpen kan være i smittefare op til 10. dag efter vaccination.

 

Vejr

Vi træner i al slags vejr. Klæd hunden og dig selv på efter vejret. Vælger du at aflyse træningen pga. vejret, kan jeg ikke tilbyde en kompenserende træningsgang. Er vejret virkelig slemt, går vi i Rundbuehallen.