FAQ

FAQ - eller ofte spurgte spørgsmål
 • Kan jeg starte på et hold, som er igang?
  -Ja, hvis holdet maximum har været igang i 1-2 uger,
  kan du godt nå at springe på. Jeg vil dog gerne møde
  jer inden I starter på holdet.

 • Har du klikkertræning eller agilitytræning?
  Nej, og får det heller ikke. Klikkeren er heller ikke tilladt
  i træningen, selvom du før har brugt klikker. Du får en forklaring til Teoriaftenerne.


 • Har du andet træning end lydighed til Familiehund?
  -Jeg arbejder på at få lavet et hold, som handler om optræning af hundens fornemmelse for egen krop, sanser og evner. Det bliver et lidt anderledes træningsforløb hvor vi nørder i hundens reaktionsmønster og bevægeapparat. Jeg brygger lidt på at lave et Soft-agilityhold eller lignende.

 • Kan vi bruge legetøj som forstærkning?
  -
  Jeg bruger ikke selv legetøj eller dummies som forstærkning i træningen, da forkert brug, kan øge unødvendig stress for hunden. Derfor beder jeg jer også om ikke at bruge dette, når I er til træning hos mig. Men jeg fortæller gerne, hvordan tingene kan kombineres i træningen.

 • Må jeg bruge Fløjte til Indkald?
  Jeg vil gerne at I lader fløjten blive hjemme. Vi bruger ikke fløjte til indkald på pladsen og det er voldsomt forstyrrende for de andre hvalpe/hun, hvis en kursist bruger fløjte.

 • Må jeg tage mit barn eller min mand med?
  Ja det må du ihvertfald. Det er en god ide, at alle i familien får de samme redskaber. Det bliver nemmere at arbejde med hunden derhjemme, når alle har lært de samme ting. Dog vil jeg gerne have, at den som træner med hunden, ikke bliver forstyrret af tilråb og rettelser fra familien.

 • Er det ok, hvis jeg helst ikke vil have min hund med i socialisering?
   -Ja da, Du skal altid lytte til din mavefornemmelse. Men lad os lige få en snak om hvorfor. Socialisering er super vigtig for hundens selvforståelse og vi finder bare alternativer sammen, som virker for dig og din hund