Foredrag

Foredrag


Vend evt. tlf på siden, så du kan se hele teksten.

Jeg laver foredrag om alt, som har med hundens velbefindende og livskvalitet at

gøre.


Emner som foder, Kastrations-problematikker, Separationsangst, Smerter, Omplacering og mange andre spændende emner, kan du herunder se datoer på.


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et foredrag i dit område, eller har et ønske om et bestemt emne, du gerne vil have mere viden om.

Er min hund stresset?
Ville det ikke være fedt, hvis vi kunne have en hund, der gik ustresset gennem livet? Mange adfærdsproblematikker har rod i stress og stress er ikke nødvendigvis noget vi påfører den bevidst. Men det kunne da være skønt, hvis vi kunne lære hvordan vi undgår det!

Foderforvirring - Nej tak!
Kornfrit! Masser af Kød! Tilført vitaminer!


Foderproducenterne har mange tricks og vi hopper i med begge ben.
Lær at gennemskue hvilke fodertyper og -metoder der er "godt nok", og hvordan du kan optimere hundens ernæring med ganske enkelte metoder.


Har min hund smerter?


En svensk undersøgelse viste, at ca. 80% af alle hunde har smerter i forskellig grad. Det er voldsomt mange og årsagen til at vi overraskes, er fordi langt størstedelen af hundene ikke viser nogen umiddelbart genkendelige tegn på smerter. Det kan vi godt lære at gennemskue...!


Omplacering - Lykke eller mareridt


Du vil gerne omplacere, eller har/får en omplaceringshund. Du vil selvfølgelig hunden det bedste, men hvad er faldgrupperne og hvordan takler vi det, når det ikke er helt som vi regnede med?


Hundens Sprog - Adfærd, stress og håndtering - Foredrag v/ Sabrina Svane


Torsdag d. 05.10 kl. 18.30 - 21.30


Begrænsede pladser

Pris 195,- kr

Vil du vide hvad din hund fortæller dig?
Ønsker du at kunne aflæse din hund, så du ved hvornår den føler sig tryg eller utryg?


Så kom med til tre inspirationsrige timer i selskab med Dyreadfærdskonsulent Sabrina Svane, der vil give dig redskaberne til at aflæse positive og negative situationer - og fortælle dig hvordan du håndterer en stressfuld situation, så du kan hjælpe din hund på bedste vis.


Du vil gå hjem med en bedre forståelse for din hund og dens adfærd, og ikke mindst en grundig viden om hvordan du undgår stressede situationer. Sådan en indsigt kan forebygge adfærdsproblemer som angst og aggression.


Sabrina har specialiseret sig i at nørde hundesprog og er Hundekonsulent og -instruktør i Svanes Dyr i Horsens. Hun har også den populære Facebookgruppe Hundesprogklubben.

Elevforedrag


Onsdag d. 08.11 kl. 18.30 - 21.00


Begrænsede pladser

Pris 25,- kr.
Som en del af mine Instruktør - elevers afgangsprojekt, holder de et foredrag om følgende emner:


- Stimulering for Familiehunden

- Tørfoder - en jungle

- Symptomer og årsager til stress

- Forebyggelse af almindelige adfærdsproblemer


Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til eleverne.


Står du med et adfærdsproblem, vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Lone Enghave (Adfærdsspecialist) efter foredraget. 

 
 
 
Hundens Sprog - Adfærd, stress og håndtering - V/Sabrina Svane
Foderforvirring - Nej tak! (ingen dato endnu)
Elev - Foredrag