Foredrag

ForedragJeg laver foredrag om alt, som har med hundens velbefindende og livskvalitet at

gøre.


Emner som foder, Kastrations-problematikker, Separationsangst, Smerter, Omplacering og mange andre spændende emner, kan du herunder se datoer på.


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et foredrag i dit område, eller har et ønske om et bestemt emne, du gerne vil have mere viden om.

Er min hund stresset?Ville det ikke være fedt, hvis vi kunne have en hund, der gik ustresset gennem livet? Mange adfærdsproblematikker har rod i stress og stress er ikke nødvendigvis noget vi påfører den bevidst. Men det kunne da være skønt, hvis vi kunne lære hvordan vi undgår det!


Foderforvirring - Nej tak! 
Har min hund smerter?


En svensk undersøgelse viste, at 80% af alle hunde har smerter i forskellig grad. Det er voldsomt mange og årsagen til at vi overraskes, er fordi langt størstedelen af hundene ikke viser nogen umiddelbart genkendelige tegn på smerter. Det kan vi godt lære at gennemskue...!


Omplacering - Lykke eller mareridt


Du vil gerne omplacere, eller har/får en omplaceringshund. Du vil selvfølgelig hunden det bedste, men hvad er faldgrupperne og hvordan takler vi det, når det ikke er helt som vi regnede med?