Mere Info

Mere Info

 

Adfærdsbehandling


Alder

Kom med din hvalp så tidligt som muligt, efter dens ankomst til dit hjem. Jo tidligere du får råd og redskaber, jo bedre. Dog skal hvalpen lige lande og få ro på i hjemmet. Giv den en lille uge med helt ro på. Ring gerne og få rådgivning.

Og det er aldrig for sent at starte op. Gamle hunde har godt af træningen og vi tager hensyn til eventuelle skavanker.

 

Ankomst:

 • Parkering skal være bagved eller på pladsen ved rundbuehallen.
 • Hunden skal ALTID føres i snor
 • Hundepøller skal altid samles op og lægges i en skraldespand
 • Hold afstand til andres hunde. Hvis de skal hilse på hinanden, lad dette være et kort "Hej"

 

Antal deltagere

Holdene består min. af 2 og max. af 6 hunde pr. Instruktør,så alle får optimal individuel instruktion

 

Betalingsbetingelser 

Den bookede plads på holdet er først reserveret til dig, når beløbet er indbetalt. Betaling senest 1. træningsgang enten via:

 

 • Kontant når du ankommer første gang
 • Bankoverførsel til Jyske Bank 5066 1539242
 • Mobile Pay 12587

 

Etik på pladsen

 • PARKERING: Sørg for at parkere så alle kan være der og komme ind og ud.
 • Hold ALTID hunden i SNOR
 • Saml altid hundens PØLLER op efter den
 • BØRN er altid velkomne, men er de dit ansvar.
 • HOLD AFSTAND til andres hunde og hvis de skal hilse, sørg for at det er et kort HEJ
 • HOLD AFSTAND til andres hunde når du skal ind og ud fra hundeøen!

 

Enetræning

Du søger træning af et specifikt problem, eller har bare lyst til at du og din hund får fuld opmærksomhed og koncentreret træning og teori. 90 min. koster 395,- kr. hvis det er hos mig, og 525,- kr. hvis det er hos dig. Vær dog opmærksom på at der her vil være skiftevis træning og teori, så din hund ikke bliver alt for stresset.

 

Forsikring

Hunden skal som minimum være lovpligtig ansvarsforsikret for at kunne deltage i træningen. Vaccinationsbevis og Forsikringspolice forevises første gang I kommer. (Eller der kan sendes en mail, eller sms med billede inden træningen)

 

Du blev forhindret

Er der en træningsgang du er forhindret, kan jeg ved forudgående aftale give dig mulighed for at komme en anden gang. Jeg har ikke mulighed for at kompensere økonomisk for de gange du er forhindret. Hvis det er mig der må aflyse pga sygdom, vil jeg finde en anden dag, hvor vi kan træne.

 

Godbidder

Vi arbejder med godbidder som primær forstærkere. De må gerne være en blandet snoldepose. Kronch har nogle super gode laksebidder (næsten 100% laks), men ellers kan du skære lidt kylling ud i små bidder. Eller bage kyllingelever og hjerter i små bidder ved 80 grader i 2 timer...mums. Godbidderne bliver efterhånden færre og færre i træningen, for at opnå større sværhedsgrader og mindre afhængighed. Sekundære forstærkere som øjenkontakt, lokkelyde, afledning o.a. bruger vi også og kan indgå som primære forstærkere hvis det ønskes.

OBS. Hvalpe i tandskifte-perioden, er lettest at motivere med bløde godbidder!

 

Instruktører

Instruktør på holdene er Professionel eksamineret hundeadfærdsinstruktør Lone Enghave. Tid efter anden vil dygtige Annette Katborg, som er fra Odense og også Hundeadfærdsinstruktør, være gæsteinstruktør. Derudover kan det ske, at jeg bruger hundekyndige hjælpere i træningen (men aldrig som instruktører)

 

Legeaftaler

Legeaftaler er en smadder god ide. Brug gerne de andre kursister eller spørg mig hvis du vil have hjælp til at finde en.

 

Løbetid

Tæver i løbetid er meget velkomne. Det er en super anledning til at give alle deltagere redskaber til at takle løbetider i hverdagen, både for hanhunde- og tæveejere. Tæver i løbetid er dog ekskluderet af socialiseringen. Husk at informere instruktøren når du ankommer


Osteopati

 

Pris

Se Priser her.   

 

Rabatter

 • Husstandsrabat ved flere hunde fra samme husstand på 25% for det billigste hold
 • Er hundeføren pensionist, gives der 10% rabat 
 • Er hunden hentet på internat, gives der 10 % rabat 
 • Minimum 10% på Essentials hundefoder for kursister

 

Sygdom

Hvis du er syg, er det rart med et afbud pr. sms. Jeg har ikke mulighed for, at kompensere for en sygedag, med mindre andet er aftalt. Hvis jeg skulle være så uheldig at blive syg, får du et afbud pr. sms og vi aftaler en ekstra træningsdag.

 

Teori

Der er 1 teoriaften på et 6 ugers forløb for det første hold du er tilmeldt (tilkøb på børneholdet). Har du misset 1, kan du altid komme på et nyt i næste omgang. Du er velkommen til at komme flere gange, også selvom du kun har været tilmeldt et hold. Check her for datoer

 

Tilmelding

Tilmelding skal ske via Tilmeldingsformularen. Er du fortsætter kan du sende mig en mail til Tilmeld@enghaveoghund.dk eller ring på 51 21 10 71 for spørgsmål.

 

Træningsplads

Hovvejen 10

Givskud

7323 Give

 

Træningsbanen

Træningsbanen ligger oppe bag hovedhuset. Den er nem at komme til, fra hvor du parkerer. Er det møgvejr, træner vi i Rundbuehallen. Dog vil socialisering altid foregå i det fri.

 

Udstyr

 • Halsbånd med lovpligtigt hundetegn (Kvæl og halvkvæl er IKKE tilladt)
 • En god kropssele (ring eller skriv gerne for et råd)
 • En god line. Gerne dressurline/dobbeltline. Flexline er ikke tilladt i træningen!
 • Vand og vandskål
 • Et tæppe og/eller varm frakke til kortpelsede hunde i vådt og koldt vejr.
 • Pølleposer (Husk at samle op efter hunden. Der er spande til pøllerne ved indgangen)
 • Gode godbidder og meget gerne en godbidstaske, der kan sættes på om på ryggen
  • Gode godbidder kan være hundens egen morgenmad/aftensmad, hvis den er meget madglad. Ellers hav gerne en blandet snoldepose med: Denne kunne bestå af Kronch (ren fisk), kogt kylling, kyllingepølser, tørrede kyllingelever-stykker, ostestykker, grønsagstykker og brødcoutoner. Optimalt er hunden lettere sulten når I ankommer til træning

 

Vaccination

Hunden skal være vaccineret 1 gang. Vaccinationsbevis og Forsikringspolice forevises første gang I kommer. (Eller der kan sendes en mail, eller sms med billede inden træningen). Vær opmærksom på, at hvalpen kan være i smittefare op til 10. dag efter 1.vaccination.

 

Vejr

Vi træner i al slags vejr. Klæd hunden og dig selv på efter vejret. Vælger du at aflyse træningen pga. vejret, kan jeg ikke tilbyde en kompenserende træningsgang. Er vejret virkelig slemt, går vi i Rundbuehallen.

 

 

 

 

Enghave & Hund      Hovvejen 10      7323 Givskud      Tlf: 51 21 10 71      Mail: kontakt@enghaveoghund.dk      CVR 33338678