Essential Food - Foder

Lukket 11/2-13/2-2020

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING er det kompromisløse ”grain free” måltid til voksne hunde af alle racer tilberedt med masser af frisk laks, ørred, sild & sæsonens fisk. Måltidet følger vores BOF princip.

Kløe/mat pels: NAUTICAL LIVING har et særdeles højt indhold af OMEGA 3 fedtsyrer, der kan bidrage til løsningen af hud/pelsproblemer.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  .  

12,5 kg alm. piller Kursistpris 530 kr./Andre 589 kr.  

Ingredienser   Bestil til afhentningESSENTIAL ESTATE LIVING er Essentials enestående måltid med fritgående britisk lam & hjort, til voksne hunde af alle racer. Tilpasset til et normalt aktivitetsniveau. Måltidet følger Essentials BOF princip & er "grain free". 

Du kan skabe variation i hundens måltider, ved at servere ESSENTIAL SUPERIOR LIVING & ESSENTIAL NAUTICAL LIVING lejlighedsvis.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  

12,5 kg alm. piller Kursistpris 530 kr./Andre 589kr.  

Ingredienser    Bestil til afhentning
ESSENTIAL SUPERIOR LIVING er Essentials enestående kornfrie måltid med kylling & and til voksne hunde af alle racer. Tilpasset til et normalt aktivitetsniveau. Måltidet følger vores BOF princip. 
Kvaliteten af ingredienserne er, som du kan & skal forvente af os, tårnhøj. 

Du kan skabe variation i hundens måltider, ved at servere ESSENTIAL NAUTICAL LIVING & ESSENTIAL ESTATE LIVING lejlighedsvis.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  .  

12,5 kg alm. piller Kursistpris 500 kr./Andre 559kr. 

Ingredienser    Bestil til afhentning
ESSENTIAL CONTOUR er et super godt bud på et omhyggeligt sammensat fuldkostmåltid til:


-Hunde med overvægt eller tilbagevendende tendens til overvægt.


-Neutraliseredehunde, da det er et indgreb der påvirker kravene til kosten.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  

12,5 kg alm. piller Kursistpris 530 kr./Andre 589kr.  

Ingredienser    Bestil til afhentning
ESSENTIAL the BEGINNING er Essentials særlige måltid til hvalpe, der som voksne vejer op til maksimalt 15 kg. Kvaliteten af ingredienserne er, som du kan & skal forvente af os, tårnhøj. 
Måltidet er tilmed ”grain free” & følger BOF princippet.

Essential anbefaler at servere ”the BEGINNING” frem til 10 - 12 måneders alderen. Herefter vælges en af Essentials varianter til voksne hunde. 
Vigtigt! Hvalpe, der som voksne vejer +15 kg, skal starte på the BEGINNING LARGE BREED.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  

12,5 kg små piller Kursistpris 530 kr./Andre 589kr.  

Ingredienser    Bestil til afhentning
ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED er helt specifikt sammensat til hvalpe & juniorer, der som voksne kommer til at veje +15 kg. Måltidet understøtter perfekt den særlige, sensitive vækstfase, som større hunde gennemgår. 
Måltidet følger BOF princippet & er tilmed ”grain free”.

Essential anbefaler at servere ”the BEGINNING LARGE BREED” frem til 13 - 18 måneders alderen.


12,5 kg alm. piller Kursistpris 530 kr./Andre 589kr.  

Ingredienser    Bestil til afhentning

ESSENTIAL STAMINA er Essentials bud på det helt enestående energigivende måltid tilpasset særligt krævende situationer eller livsstil. Kan serveres i kortere perioder eller permanent. 
ESSENTIAL STAMINA er et ”no grain” måltid & følger BOF princippet. 

Ligeledes oplagt til hunde med tendens til undervægt.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.    

12,5 kg alm. piller Kursistpris 530 kr./Andre 589kr.  

Ingredienser    Bestil til afhentning
ESSENTIAL BALANCE er et single source protein fuldfoder med kalkun, ris og havre som de vigtigste ingredienser. BALANCE er markant anerledes end vores øvrige måltider, så læs godt med på det der står på billedet (hold musen over billedet), inden du vælger BALANCE.


3 kg små piller Kursistpris 143 kr./Andre 159kr.  

12 kg alm. piller Kursistpris 431 kr./Andre 479kr. 

Ingredienser    Bestil til afhentning

ESSENTIAL OLDER er Essentials bud på et omhyggeligt sammensat fuldkostmåltid til den ældre hund, der giver de optimale betingelser for høj livskvalitet. Tilberedt med masser af frisk kylling og and. Måltidet er ”grain free” og følger vores BOF princip. Kvaliteten af ingredienserne er, som du kan & skal forvente af Essential, tårnhøj. 

Hunde kan med fordel påbegynde OLDER når 2/3 af den forventet levealder er nået.


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  

12,5 kg alm. piller Kursistpris 500 kr./Andre 559kr. 

Ingredienser   Bestil til afhentning  ESSENTIAL HIGHLAND LIVING er et enestående kornfrit måltid (fuldfoder) stærkt inspireret af det skotske højland. Tilberedt med masser af lækre lokale og regionale ingredienser såsom Norfolk Black kalkun, Aberdeen Angus okse, due, agerhøne, og naturligvis laks. Tilpasset til et normalt aktivitetsniveau, og oplagt som variation med vores øvrige LIVING måltider. Måltidet følger helt og holdent vores BOF princip, således at blodsukkeret holdes stabilt, imens der smages på Skotland.

Info: Indeholder ikke kylling eller kartoffel


3 kg små piller Kursistpris 188 kr./Andre 209 kr.  

12,5 kg alm. piller Kursistpris 500 kr./Andre 559kr. 

Ingredienser   Bestil til afhentning BALANCE tilbydes som en løsning for 4 forskellige situationer:  1: Ønsket om et lavprotein måltid. Der er blot 20% i BALANCE. Blander du BALANCE med et af vores LIVING måltider kan du selv styre proteinprocenten lidt opad. En fjerdel af NAUTICAL LIVING vil eksempelvis give et proteinindhold på 22,5%.  2: Ønsket om at løse et problem med løs afføring. Kombinationen af kalkun, ris og havre er særligt sammensat til at balancere maven. ESSENTIAL BALANCE kan serveres alene, og kan også blandes med vores øvrige måltider ved denne udfordring. Det sidste oplagt ved tilbagevendende problemer.  3: Ønsket om et måltid fra ESSENTIALS, som er mere økonomisk tilgængeligt. Oplagt for alle der har måtte fravælge ESSENTIALS pga. af prisen, men er tiltrukket af vores værdier, mission og de resultater vi skaber for vores kunder. Storforbrugere uden mulighed for at gå hele ESSENTIALS vejen, har således nu en ny mulighed. Det giver særligt mening når BALANCE bliver suppleret med vores måltider til aktuelle livsstilssituationer, såsom vores NAUTICAL til allergi og hud/pelsproblemer, CONTOUR til steriliserede, LARGE BREED til store hvalpe osv.  4: BALANCE er et single source protein måltid. Så ved allergi overfor eksempelvis æg, kylling, lam, okse eller fiskeproteiner, kombineret med ønsket om at servere ESSENTIALS, er BALANCE oplagt. Studerer selv ingredienslisten, eller kontakt os for råd. Suppler evt. med friske proteinkilder der ikke reageres på, således at proteinindtaget forøges.

Essential Food Produkter


Bestil til afhentning


Godbidder


Essential Food


Tilbud
Priser:

Den første pris der står efter varen, er kursistprisen. Den anden er for kunder, der ikke før har gået til træning hos Enghave & Hund.


Bestilling:

Bestil via online-formularen, eller ring til mig på 51 21 10 71, eller send en mail på butik@enghaveoghund.dk


Afhentning:
Afhentning af dine varer sker på Hovvejen 10, Givskud. Efter mail- eller telefonisk aftale, sætter jeg varerne ud til dig.


Betaling:

Betaling sker, når du har modtaget en mail fra Enghave & Hund omkring afhentning af produkterne. Betaling kan ske på mobile pay 12587, eller kontant. Varerne bliver sat til afhentning, når betaling er faldet og efter aftale.


Ordrebekræftelse:

Du modtager hurtigst muligt en ordre bekræftelse. Da denne ikke er opsat elektronisk, må du væbne dig med tålmod, til du får en personlig bekræftigelse fra mig.


Fra d. 14 Februar - 15 marts 2020  
Tilbudet bliver automatisk givet efter bestilling

12-12,5 kg kun 520,-kr. (normalpris 589,-kr
3 kg kun 180,-kr (normalpris 209,-kr)

Enghave & Hund      Hovvejen 10      7323 Givskud      Tlf: 51 21 10 71      Mail: kontakt@enghaveoghund.dk      CVR 33338678