Om Enghave & Hund


Velkommen til Enghave & Hund


Hos Enghave & Hund arbejder vi professionelt med Familiehunden og dens ejer.

Vi bestræber os på at modtage dig og din hund der hvor I er og med stor respekt.

Uanset om I er tilmeldt et træningshold, skal have hunden justeret i klinikken, har

brug for en Adfærdskonsultation eller enetime, skal have lavet en Ernæringsplan, er Instruktørelev på skolen eller har behov for at "snuse" i vores lille Butik, vil vi gøre vores yderste for, at du og din hund får en god oplevelse.

Her er rum, tid og plads til alle slags hunde og skolen arbejder fremadrettet ud fra dit og specielt din hunds behov. Din hund og din læringsproces er vores fokus.


Hvem er vi


Lone Enghave - Ejer og Ansvarlig for daglig drift. Læs mere om mig her


Gitte - Regnskabsansvarlig


Det er Gitte der tager sig af den hæslige del af Firmadriften, som f.eks. regnskab og Økonomi. Det er hende der sender fakturaer ud til jer og sørger for, at jeg kan koncentrere mig om det jeg er god til. Hun har heldigvis lovet mig at blive hængende til jeg selv går på pension. Gitte passer også Butikken Onsdage og Fredage. Gitte skriver om sig selv:


"Mit navn er Gitte Daae, og jeg blev ansat hos Enghave & Hund i maj 2022 som regnskabsdame. Jeg bor i Skibet ved Vejle og er gift med Ivan. Jeg har ingen børn – kun hundebørn.

Jeg har tidligere arbejdet hos en dyrlæge, på kontor hos et vikar bureau, og senest 20 år i regnskabsafdelingen hos en bådgrossist. Jeg har læst merkonom på aftenskole.  Men det bedste job er det jeg har nu hos Enghave og Hund.

Jeg har en lille hobby kennel med chow chow`er.

Jeg har altid haft hunde. Mine forældre havde gravhunde, og da jeg flyttede hjemmefra købte jeg min første hund som var en schæferhund. I nogle år havde jeg schæferhunde og trænede i schæferhundeklubben, og blev senere hvalpeinstruktør i klubben. I 1989 købte jeg min første chow chow og det blev denne race, jeg kastede min kærlighed på. Jeg har udstillet mine hunde meget i udlandet og var den første i Danmark som havde en chow chow som vandt titlen Fransk champion.

Udover mine hunde, bruger jeg min fritid på træning i Fit og Sund, hus, have."


Trine - Butiksansvarlig og Alt-mulig-kvinde
Det er Trine I vil møde i Butikken, når I er til Træning. Hun blev ansat i August - 23 og vi kan slet ikke undvære hende. Hun sørger for, at der altid er fyldt op til jer på Butikkens hylder, og er efter mig, hvis jeg ikke får bestilt hjem i tide. 


Maja - Professionel Adfærdsinstruktør

Maja er en sindsyg dygtig træner og I vil møde hende på mine aftenhold og som suppleant for mig, hvis jeg er forhindret på mine egne hold. Hun har været hos Enghave & Hund siden 2019 og hende vil jeg nødigt undvære. Maja opdrætter Coton De Tulear og er også uddannet Osteopat til Hunde og har en kæmpe viden omkring hundes bevægeapparat.


Anette - Praktikant

Annette er startet hos os i sommeren 2023 som Praktikant. Hun er uddannet på Kontor og har en masse Ledererfaring. Efter en Ulykke i 2016 med en ødelagt ryg og langt sygdomsforløb, er vi de heldige der fik neglene i hende fra Jobcentret. Anette er en gave på Kontoret, i Butikken og som hjælp til "det løse". Aftenholdene vil møde hende i Butikken.