Foredrag

5. Marts 2020 kl. 19.00-21.00


Foredrag - Er min hund stresset? ALT BOOKET

De fleste hundeejere vil rigtig gerne have en velafbalanceret og tilfreds hund, der glad og uproblematisk følger med, hvorend vi fører den i livet. Der er ofte stor forskel på hvordan vi som hundeejere mener vi skal nå dertil.


Den lille nuttede hvalp vi købte for 2 år siden, er i dag et frådende monster når den ser andre hunde, eller kan ikke sidde på skødet uden at knurre af folk ved siden af. Hvis du undrer dig over hvorfor din hund har en problematisk adfærd, kan det ofte skyldes stress.


Men hvad pokker er stress for en størrelse og hvad kommer det af? Min hund sover jo hele dagen, så har den noget at være stresset over? Kan eller kunne jeg gøre noget anderledes, og har stress indflydelse på hundens livskvalitet?


Der er lagt op til en hyggelig aften, trods det alvorlige emne, hvor du naturligvis kan spørge ind undervejs, får du viden om hvad der for hunden skaber stress, hvornår det er livsfremmende og hvornår det er ødelæggende. 

Vi får en snak om hvornår helt almindelige dagligdags gøremål kan stresse din hund og hvordan din hunds alder, hormoner, ernæring og aktiviteter kan påvirke graden af stress.


Derudover fortæller jeg hvad der rent fysiologisk sker i hunden og naturligvis hvordan vi kan arbejde med at undgå usund stress.Pris 95,- kr. UDSAT PGA. CORONA - 17. Marts 2020 kl. 19-21-30


Foredrag - KAN VORES DYR OGSÅ HAVDE GLÆDE AF CANNABIS CBD-OLIE?
Er du nysgerrig på hvordan Cannabis CBD-olie kan bruges til dyr, og måske også til dig selv? Så er du velkommen til at deltage i denne info-aften, hvor vi går tæt på dyrene, og hvordan de kan have glæde af CBD olie.

Cannabis er fælles betegnelsen for hampeplanten. Herfra får man forskellige slutprodukter, blandt andet CBD-olie, som i langt de fleste lande i verden kan købes som et kosttilskud til både dyr og mennesker. I CBD-olie er den ”medicinske” del af Cannabis, der ikke er euforiserende, og derfor – ifølge Verdens Sundheds Organisationen WHO – er uskadelig for både mennesker og dyr. I Danmark er reglerne lidt firkantede, og det kommer vi også ind på.

Du kan høre om hvorfor Cannabis er så effektfuld som det er. Hvordan det kan doseres, og hvad man ellers skal forholde sig til, hvis man vælger at anvende Cannabis / CBD-olie.

Der er mulighed for at se og prøve de produkter vi til dagligt arbejder med, hvis du har lyst til det.

Vi glæder os til at se dig til en informativ og uformel aften, hvor der også er plads til dine spørgsmål 😊

Dato : 17.03
Kl.: 19-21.30

Pris: 50 kr. til forplejning mm.

Adresse : Hovvejen 10, Givskud

KUN 20 PLADSER

Tilmelding her


UDSAT PGA. CORONA - 22. Marts 2020 kl. 10.00-14.00

Workshop for Lav-det-selv-Hundenørden

Denne hyggelige formiddag kommer dygtige og kreative Yanaika Boom Jensen og viser os hvordan vi selv kan lave stimuleringsredskaber og andre brugbare ting til hunden med meget få midler og på super kort tid. Vi laver de populære snusetæpper, snusekurve, bæretov og smukke nemme slængetæpper.


Vi sørger for materialerne, men hvis du vil starte noget op i bestemte farver, kan du medbringe nogle Fleece-tæpper i de farver du ønsker.


Vi har te og kaffe, boller og lidt godt til ganen. 


Medbring: En god saks 


Pris 195,- kr.5 Maj kl. 19.00 - ca. 22.00

FRA GADEHUND TIL FAMILIEHUND

-foredrag til fordel for FORGOTTEN DOGS


Foredraget henvender sig til dig, som har en gadehund/ omplaceringshund eller får måske en i nær fremtid. Du vil gerne vide om hvordan man skal forholde sig til forskellige problemstillinger eller hvordan man kan arbejde med specifikke udfordringer.


Foredraget bygges op på en sådan måde, at du bagefter har en bedre forståelse for hundens adfærd og vi kommer blandt andet ind på emner som:


-Hvad bør jeg vide inden hunden kommer


-Hvedbrødsdagene og tiden derefter


-Integration i flokken


-Ernæring før og nu


Stress-faktores indflydelse


-Aggression/aggressivitet


-Hormoner og Kastration


-Smerter


-Hundens baggage


Og mange andre ting


Pris: 95 kr.

(100% går til FORGOTTEN DOGS. Man må selvfølgelig gerne donere mere ☺️🐾.)


Sted: Hovvejen 10 - Givskud

Tilmelding her


Der er plads til max. 25 personer


Vi glæder os til at se dig

Mange hilsner fra Hanne Matthiesen og Lone EnghaveForedrag


Jeg laver foredrag om alt, som har med hundens velbefindende og livskvalitet at

gøre. Emner som foder, Kastrations-problematikker, Separationsangst, Smerter,

Omplacering og mange andre spændende emner, kan du herunder se datoer på.


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et foredrag i dit område,

eller har et ønske om et bestemt emne, du gerne vil have mere viden om.


Planlagte foredrag:Enghave & Hund      Hovvejen 10      7323 Givskud      Tlf: 51 21 10 71      Mail: kontakt@enghaveoghund.dk      CVR 33338678