Foredrag

- Hvor hund og ejer bliver mødt med tålmodighed og respekt

Foredrag


Jeg laver foredrag om alt, som har med hundens velbefindende og livskvalitet at

gøre. Emner som foder, Kastrations-problematikker, Separationsangst, Smerter,

Omplacering og mange andre spændende emner, kan du herunder se datoer på.


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et foredrag i dit område,

eller har et ønske om et bestemt emne, du gerne vil have mere viden om.


Planlagte foredrag:Er min hund stresset? - et samarbejde med Egtved Dyreklinik

De fleste hundeejere vil rigtig gerne have en velafbalanceret og tilfreds hund, der glad og uproblematisk følger med, hvorend vi fører den i livet. Der er ofte stor forskel på hvordan vi som hundeejere mener vi skal nå dertil.

Den lille nuttede hvalp vi købte for 2 år siden, er i dag et frådende monster når den ser andre hunde, eller kan ikke sidde på skødet uden at knurre af folk ved siden af. Hvis du undrer dig over hvorfor din hund har en problematisk adfærd, kan det ofte skyldes stress.

Men hvad pokker er stress for en størrelse? Min hund sover jo hele dagen, så har den noget at være stresset over? Kan eller kunne jeg gøre noget anderledes, og har stress indflydelse på hundens livskvalitet?

Til dette foredrag, hvor du naturligvis kan spørge ind undervejs, får du viden om hvad der for hunden skaber stress, hvornår det er livsfremmende og hvornår det er ødelæggende. 
Vi får en snak om hvornår helt almindelige dagligdags gøremål kan stresse din hund og hvordan din hunds alder, hormoner, ernæring og aktiviteter kan påvirke graden af stress.

Derudover fortæller jeg hvad der rent fysiologisk sker i hunden og naturligvis hvordan vi kan arbejde med at undgå usund stress.


Adresse:

Egtved Dyreklinik, Nydamsvej 21, 6040 Egtved 


Pris: 75 kr.


Tidspunkt: 7. November 2019, kl. 19-21


Tilmelding Her

Enghave & Hund      Hovvejen 10      7323 Givskud      Tlf: 51 21 10 71      Mail: kontakt@enghaveoghund.dk      CVR 33338678