Foredrag

Foredrag


Jeg laver foredrag om alt, som har med hundens velbefindende og livskvalitet at

gøre. Emner som foder, Kastrations-problematikker, Separationsangst, Smerter,

Omplacering og mange andre spændende emner, kan du herunder se datoer på.


Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker et foredrag i dit område,

eller har et ønske om et bestemt emne, du gerne vil have mere viden om.


Planlagte foredrag:5. Marts 2020 kl. 19.00-21.00


Foredrag - Er min hund stresset? 

De fleste hundeejere vil rigtig gerne have en velafbalanceret og tilfreds hund, der glad og uproblematisk følger med, hvorend vi fører den i livet. Der er ofte stor forskel på hvordan vi som hundeejere mener vi skal nå dertil.


Den lille nuttede hvalp vi købte for 2 år siden, er i dag et frådende monster når den ser andre hunde, eller kan ikke sidde på skødet uden at knurre af folk ved siden af. Hvis du undrer dig over hvorfor din hund har en problematisk adfærd, kan det ofte skyldes stress.


Men hvad pokker er stress for en størrelse og hvad kommer det af? Min hund sover jo hele dagen, så har den noget at være stresset over? Kan eller kunne jeg gøre noget anderledes, og har stress indflydelse på hundens livskvalitet?


Der er lagt op til en hyggelig aften, trods det alvorlige emne, hvor du naturligvis kan spørge ind undervejs, får du viden om hvad der for hunden skaber stress, hvornår det er livsfremmende og hvornår det er ødelæggende. 

Vi får en snak om hvornår helt almindelige dagligdags gøremål kan stresse din hund og hvordan din hunds alder, hormoner, ernæring og aktiviteter kan påvirke graden af stress.


Derudover fortæller jeg hvad der rent fysiologisk sker i hunden og naturligvis hvordan vi kan arbejde med at undgå usund stress.Pris 95,- kr. Tilmelding her15. Marts 2020 kl. 10.00-14.00


Workshop for Lav-det-selv-Hundenørden

Denne hyggelige formiddag kommer dygtige og krative Yanaika Boom Jensen og viser os hvordan vi selv kan lave stimuleringsredskaber og andre brugbare ting til hunden med meget få midler og på super kort tid. Vi laver bla. de populære snusetæpper, snusebaljer, bæretov og smukke slængetæpper.


Vi sørger for materialerne, men hvis du vil starte noget op i bestemte farver, kan du medbringe nogle Fleece-tæpper i de farver du ønsker.


Vi har te og kaffe, frugt og lidt godt til ganen. 


Medbring: En god saks og evt. en madpakke


Pris 195,- kr.
Enghave & Hund      Hovvejen 10      7323 Givskud      Tlf: 51 21 10 71      Mail: kontakt@enghaveoghund.dk      CVR 33338678